Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Νυχτερινή διασκέδαση στην Ικαρία

  Το να διασκεδάζει κάνεις μέσα στης ζέστες νύχτες του καλοκαιριού είναι τρόπος Ζωής για τους Ικαριώτες άλλα και τους τουρίστες που επισκέπτονται το νησί μας .
Υπάρχουν πάρα πολύ ωραίοι τρόποι να διασκεδάσει κανείς σε ένα από τα ποιο όμορφα νησιά του Αιγαίου που συνδυάζει της πανέμορφες κρυστάλλινες θάλασσες με τα μοναδικά μαγευτικά πυκνά δάση και ηλιοβασιλέματα που ατενίζονται από τις πανέμορφες τοποθεσίες του νησιού.
Τα παραδοσιακά γλέντια στην Ικαρία ξεκινούν από τα υπέροχα πανηγύρια του νησιού που κατακλύζονται από Ικαριώτες ή τουρίστες, με Ικαριώτικο φαΐ, κρασί και φυσικά Ικαριώτικα βιολιά που δίνουν τους Ικαριώτικους σκοπούς.
Το γλέντι όμως δεν τέλειωνει εκεί, θα σας αναφέρουμε πολλές επιλογές που μπορεί να διασκεδάσει κανείς, με αρκετή <<ψαγμένη>> μουσική τις ζέστες νύχτες του καλοκαιριού.




      Στον Χριστό Ραχών υπάρχει η λεγόμενη ''barofash'', στα μπαράκια κατά κύκλο της πλατείας σε υψόμετρο 870 μέτρα από την θάλασσα με πολλή δροσιά από τα γεμάτα πευκοδάση που έχει το κεφαλοχώρι των Ραχών.
      Με όρεξη για καλά ξενύχτια, μιας και είναι γνωστό ότι τα μαγαζιά ανοίγουν μετά της 23:00 το βραδύ, ο κόσμος ξεσαλώνει με πολύ funky, reagge και rock μουσική. Φυσικά δεν μπορείς να μην περάσεις από το ASTERIX με το λαχταριστό του fastfood για τους ξενύχτιδες στο Βουνό των Ικαριωτων .
      Στον παραλιακό δρόμο του Αρμενιστή συναντάμε μαγαζιά Glub με πιο πολλά Watt σε δυνατούς ελληνικούς και ξένους ήχους.
      Αρκετά cafebar, όπως το ''Πέστο'' με τα πολύ ωραία cocteil δίπλα στο γεφύρι και πολλά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης που βρίσκονται πάνω ακριβώς από την θάλασσα στο τουριστικά χωριά του Αρμενιστή, Γιαλισκάρι, άλλα και κατά μήκος του παραλιακού προς Εύδηλο με θέα πάντα την θάλασσα εώς τον Άγιο Κήρυκο που είναι η πρωτεύουσα του νησιού με τους εντόνους καλοκαιρινούς ρυθμούς διασκέδασης.
                                                                                                                                                                                Καλή Διασκέδαση λοιπόν στην υπέροχη Ικαρία Νικαρια

      Απο :Iκαρια Νικαρια http://nikaria-ikaria.blogspot.com/



        Δεν υπάρχουν σχόλια:

        Δημοσίευση σχολίου