Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ενημέρωση προς τους ακροατές, αναγνώστες και φίλους του σταθμού.

http://radioikaria876.blogspot.com/2011/03/876.html

    θα θέλαμε να ενημερώσουμε σύμφωνα με το παραπάνω δημοσίευμα τους ακροατές,τους αναγνώστες και φίλους μας ότι ο σταθμός ΄΄ΡΑΔΙΟ ΙΚΑΡΙΑ ΝΙΚΑΡΙΑ΄΄ που εκπέμπει μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ (FREE BROCASTING) δεν έχει καμία σχέση και καμία ομοιότητα με το καταχωρημένο όνομα του ραδιοφωνικού σταθμού ΄΄ΡΑΔΙΟ ΙΚΑΡΙΑ΄΄ που εκπέμπει στους 87,6 fm και μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
     Σύμφωνα πάντα με το παραπάνω δημοσίευμα θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ποτέ δεν έγινε επίσημη επικοινωνία με τους υπεύθυνους του RADIO IKARIA 87.6 και NIKARIA.GR
Ωστόσο θέλουμε να αναφέρουμε για όσους δεν γνωρίζουν ότι ο σταθμός μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ  ΄΄ΡΑΔΙΟ ΙΚΑΡΙΑ ΝΙΚΑΡΙΑ ΄΄,  καθως και το BLOG μας είναι δημιούργημα ανθρώπων με μεράκι και αγάπη για το ΝΗΣΙ μας. Δεν αποσκοπεί σε ΄΄ βαθύτερα κίνητρα ΄΄ όπως αναφέρθηκε απο ορισμένους με μεγάλη φαντασία και κερδοσκοπικό χαρακτήρα.
    Λυπούμαστε για την παραπάνω ανάρτηση που θεωρεί οτι καταπατούνται τα πνευματικά τους δικαιώματα. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ο μη κερδοσκοπικός σταθμός μας μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ αναφέρεται στο νησί ΙΚΑΡΙΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ και όχι σε επίσημο ή μη επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό που τυχαίνει απλά να εχει καταχωρήσει την ονομασία του νησιού.
Επειδή ο σταθμός και το blog λειτουργούν απο ανθρώπους με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς τους ακροατές, αναγνώστες και φίλους μας, σας ενημερώνουμε οτι μέτα απο άδικες πιέσεις που δεχθήκαμε ο σταθμός μας θα μετονομαστεί.
  Ως γνήσιοι ΙΚΑΡΙΩΤΕΣ είμαστε υπέρ της ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου