Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ SMARTPHONES KAI TABLET

Ενημέρωση  για οποίους  ενδιαφέρονται  για την εφαρμογές μας (Ικαρια Νικαρια και Ικάριος tv  )  στα smartphone kai tablet  είναι μόνο για λειτουργικά με το σύστημα  Αndroid  σε περίπτωση που θέλετε να της κατεβάσετε και να της χρησιμοποιήσετε χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Barcode Scanner  η οποία άλλη παρόμοια  που έχει το Google  play store . Για την εγκατάσταση τον δικό μας εφαρμογών (Ικαρια-Νικαρια Και Ικάριος Tv) θα χρειαστεί να επιτρέψετε στο smartphone η το tablet σας να κάνει λήψη και εγκατάσταση από άλλες τοποθεσίες για των λόγο ότι η εφαρμογές μας δεν διατίθενται  στο google store  η εφαρμογές μας διατίθενται δωρεάν και  είναι απολύτως  ασφαλές από  ιούς .

ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Απλά, πατήστε  πάνω στο μενού Ρυθμίσεις τηλεφώνου σας (συνήθως πατώντας το πλήκτρο Μενού από την αρχική οθόνη) και πατήστε την επιλογή για εφαρμογές.

 2. Θα πρέπει να δείτε μια επιλογή που λέει "Άγνωστες πηγές". Συμπληρώστε το πλαίσιο ελέγχου δίπλα σε αυτό, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK στο προκύπτον ανοδιωμενο παράθυρο  προειδοποίησης.


3. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ  "Άγνωστες πηγές" ΓΙΑ  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ .

ΠΡΟΣΟΧΗ :ΔΕΝ ΕΓΓΥΟΥΜΑΣΤΕ  ΑΛΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: <ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ  IKARIOS TV  ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ  ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ WIFI KAI ΟΧΙ ΑΠΟ δίκτυα ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΎΓΟΝΤΑΙ Η ΟΓΚΟ ΧΡΕΩΣΕΙΣ.>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου